Over

Van 2008 tot 2013 heb ik op Niekée Roermond het VMBO Beroeps Kader gerichte leerweg gevolgd. Met als richting: Grafimedia en een oriënterende stage bij: SHD grafimedia te Swalmen. Hier heb ik alles geleerd rondom grafische vormgeving.

Nar het VMBO heb ik van 2008 tot 2031 gestudeerd aan SintLucas Eindhoven. waar ik de studierichting Audiovisuele Vormgeving en Animatie heb gevolgd. Hier werd ik opgeleid voor het maken van filmmontages, filmen, regisseren en concepten bedenken.
Stages: TV Limburg & InSide out/Media Sittard

Hele dagen creatief achter de computer doorbrengen was niet mijn droom. Voor zo een keer vind ik het absoluut niet erg, maar om dat 40 uur in de week te moeten doen…. Blehhhh……
Al sinds ik kind ben droomde ik ervan om ‘knutseljuf’ te worden. En die droom ben ik gaan verwezenlijken na het afstuderen op het MBO. Van 2013 tot 2017 heb ik gestudeerd aan Fonty Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Waar ik de studierichting Docent Beeldende Kunst en Vormgeving heb gestudeerd.

Na het behalen van mijn docentenbevoegdheid docent Beeldende Kunst en Vormgeving heb ik op verschillende interessante plekken gewerkt. Het overdragen van mijn kennis aan kinderen, volwassenen of mensen (met een beperking) vind ik heerlijk om te doen. Ik ben altijd op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en ga deze graag aan met veel zorgvuldigheid. Ik waardeer het om in teamverband open en transparant te communiceren. Met daarbij een gezonde dosis creativiteit en humor.

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Stuur me dan een bericht via LinkedIn of mail naar: simonesteeghs@outlook.com

Mijn sociale media kanalen: